Mateřské školy si odnesly diplomy

 I mateřské školy z Českých Budějovic v prosinci 2018 úspěšně ukončily osmi až destitýdenní kurz lyžování.  

Sportovní kurz začal během října 2018 a děti se po celý kurz snažily naučit co nejvíce a taky jim to moc šlo! Navštěvovaly nás čtyři party dětí a vyplnily tak dopolední kapacitu na indoorové sjezdovce v Kněžských dvorech, od pondělí do čtvrtka zde bylo veselo. Školka Větrná se s novou aktivitou pochlubila již během kurzu (více v článku Učíme lyžovat děti z mateřských škol) a MŠ Kubatova k nám nadšeně dochází už několikátou sezónu. 

Slečnám a paním učitelkám moc děkujeme za pozitivní recenze: 

"Příjemné prostředí, profesionální přístup a velmi milí instruktoři. Děti z MŠ Kubatova byly nadšené, po pár jízdách už lyžovaly bez držení a zvládly slalom. Ve volných chvílích využily vybavený dětský koutek a nasvačily se u stolků. Doprovod ocenil přátelskou atmosféru a možnost občerstvení. INSKI doporučujeme nejen pro MŠ, ale také pro dětské oslavy či setkání přátel nebo rodin, které si chtějí užít společnou zábavu. Děkujeme MŠ Kubatova"

 "Děkujeme týmu INSKI za profesionální přístup a příjemné chvíle strávené na umělém svahu. Děti se během 10 lekcí dokáží naučit v teple a pohodlí techniku lyžování, získají odvahu překonat sám sebe a dokončit výuku s nadšením a úspěchem. MŠ Kubatova"

Rodiče oceňují školu lyžování: "Je skvělé, že se předškoláčci mohou naučit lyžovat během školního roku a rámci školky! Moc mě těší, že se naše školka přidala k této aktivitě!"

 

Celý tým inski děkuje za ukázněnost a skvělou komunikaci.